Oplichters

Je wordt aan alle kanten genaaid. Gebruik deze service niet!!

Allereerst adverteren ze met een uurtarief van € 19,50 (voor alle bussen). Dit is zeker niet goedkoop maar als je de bus maar voor een uurtje nodig hebt lijkt het de goedkoopste optie. Dit is valse marketing. Het zal nooit € 19,50 per uur zijn aangezien je ook betaald voor de gereden kilometers (€ 23 per 50 km).

Tijdens het reserveren zie je nergens een (geschatte) prijs.

Ik opende de bus om 16:59 en leverde hem af om 18:01. Ik ben gefactureerd voor 16:45 - 18:30. Drie kwartier extra betalen dus voor die 2 minuten. Ik kreeg geen waarschuwing voor extra kosten (of voor het feit dat het nog geen 17:00 was) bij het openen van de bus. Ook snap ik niet waarom ik tot 18:30 moet betalen aangezien ze duidelijk met kwartieren werken.

Je betaald € 10 registratiekosten! Dit is pure oplichting. We leven in 2022, alles gaat automatisch. Er komt geen arbeidskracht aan te pas. Ik ben zelf programmeur dus ik weet hoe deze systemen werken.

Benzine is zogenaamd inbegrepen maar houd er rekening mee dat dit tijd kost! Even tanken kost al gauw 10-15 minuten en dit wordt uiteraard gewoon gefactureerd.

Al met al dacht ik € 20 kwijt te zijn voor 1 uurtje maar ik kreeg een factuur voor € 66. Als klap op de vuurpijl storten ze mij de € 200 borg min de € 66 kosten terug, en sturen ze ook nog een betaalverzoek van € 66 via de mail ! Hopende dat ik even 2 keer betaal. Professionele OPLICHTERS.

Volgende keer ga ik lekker naar de concurrent en ik zal iedereen die ik ken aanraden hetzelfde te doen. Dan heb ik heel de dag een bus voor dezelfde prijs en kom ik niet voor onverwachte kosten te staan.

Zwakke punten
Valse marketing
Onverwachte extra kosten
Onvriendelijke klantenservice
Oplichters

Bezoek KAV Reviews over KAV

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over KAV
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden