Oplichters

Oplichters

Jammer dat wij vooraf de reviews niet hebben gelezen over deze oplichters. Het viel ons op dat bij andere verhuurbedrijf een lange wachtrij stond. Bij Goldcar waren wij de vierde in een korte rij. Maar bij andere rij verdween de de rij in korte tijd. Bij degene die voor ons waren liepen steeds de emoties erg op. Het duurde steeds erg lang. Nou en toen waren wij aan de beurt, een zeer onvriendelijke vrouwelijk persoon stelde dat wij een verzekering moesten afsluiten terwijl wij dit via Ryan Air al hadden gedaan. Geen discussie mogelijk betalen anders geen auto. Toen wilde ik betalen met creditcard van partner ook niet mogelijk omdat ik hoofdbestuurder was. Toch maar voldaan aan alles maar nooit maar ook nooit meer Goldcar.

Sterke punten
Dat ze goed getrainde oplichters zijn

Zwakke punten
Teveel om op te noemen

Bezoek Goldcar Reviews over Goldcar

2 reacties

Beste Th,
Echt jammer dit opnieuw en recent te horen (Januari 2023).
Het management van Europcar/Goldcar/PON groep/Volkswagen is blijkbaar nog steeds niet capabel genoeg om de oplichting van Goldcar een halt toe te roepen.
CEO PON group Janus Smalbraak
https://www.linkedin.com/in/janus-smalbraak-8a85a313/
Dr. Christian Dahlheim, CEO of Volkswagen Financial Services
https://www.linkedin.com/in/dr-christian-dahlheim-026a48a4/
Mvg, Jeroen

Inderdaad 100% criminelen, we moeten dit stoppen, door massaal klacht in te dienen via Visa, Mastercard, etc .. Deze firma mag geen toegang meer krijgen tot bekende betaalsystemen!

"Pablo Eskobar", gaf de man die mij moest helpen als antwoord,.. nadat ik zijn naam vroeg.
De rest van de medewerkers lachten zich een breuk!
Je staat daar en kan ook niet meer weg, want de Visa-kaart werd gebruikt en er zal gegarandeerd geld afgaan. De status van je wagen moet je filmen (traag rond lopen) en thuis moet je je film omzetten naar afbeeldingen en die naar je betaalfirma sturen.

Bezoek Goldcar Reviews over Goldcar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Goldcar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden