Criminelen

Hier volgt mijn recente ervaring met wat zonder twijfel het slechtste autoverhuurbedrijf ter wereld is - Drivalia. Als ik ze nul sterren zou kunnen geven, zou ik dat zeker doen. Sterker nog, negatieve sterren zouden meer op hun plaats zijn voor deze oplichters.

Allereerst probeerden ze mijn reservering te downgraden zonder enige voorafgaande kennisgeving. Kun je dat geloven? Ik heb een specifieke auto geboekt om een reden, en zij dachten dat het prima was om die gewoon te vervangen door een mindere auto. Praat over een lokkertje-en-wisseltrucoperatie!

Maar dat was pas het begin van mijn nachtmerrie met Drivalia. Toen ik mijn auto kwam ophalen, moest ik een pijnlijke wachttijd van DRIE uur doorstaan. Ja, je leest het goed, drie uur van mijn leven verspild zittend in hun armoedige, overvolle kantoor terwijl ze aan het treuzelen waren met papierwerk en excuses maakten.

Als dat nog niet erg genoeg was, kwam het echte dieptepunt toen ik mijn creditcardoverzicht controleerde na thuiskomst. Raad eens? Drivalia had de brutaliteit om maar liefst 1073 euro van mijn creditcard af te schrijven in een illegale afschrijving. Mijn creditcardmaatschappij herkende dit onmiddellijk als een frauduleuze transactie, wat veel zegt over de louche praktijken van Drivalia.

Natuurlijk nam ik contact op met de klantenservice van Drivalia om dit probleem op te lossen. Maar wat denk je? Ze hadden al DRIE keer dezelfde klacht ontvangen op dezelfde dag. Dat klopt, ze hebben zo'n beruchte reputatie voor hun crimineel gedrag dat meerdere klanten op dezelfde dag met exact hetzelfde probleem te maken hadden. En wat beloofde Drivalia? Ze zeiden dat ze "ernaar zouden kijken".

Nou, het zijn nu al drie pijnlijke weken geweest, en er is absoluut geen correctie, geen oplossing en geen communicatie van Drivalia geweest. Het is duidelijk dat deze organisatie niet alleen incompetent is, maar ook overduidelijk crimineel handelt. Ze zouden niet mogen opereren en zouden opgesloten moeten worden voor hun frauduleuze en onethische praktijken.

Ik raad iedereen die dit leest ten zeerste aan om Drivalia koste wat het kost te vermijden. Bespaar jezelf de hoofdpijn, het financiële verlies en de stress van het omgaan met deze criminelen. Er zijn genoeg gerenommeerde autoverhuurbedrijven die je niet behandelen als een slachtoffer van een roofoverval. Mijd Drivalia als de pest!

Bezoek Drivalia Reviews over Drivalia

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Drivalia
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden